Velg en side

Butikk.tv beta

En egen reklame og informasjons kanal

Med lang erfaring i bransjen vet vi at veien til en digital-sigange løsning er komplisert, og det kan virke uhyre uøkonomisk for en liten eller medium bedrift. Annonsepartner har laget en enkel og rettferdig vei for bedriften eller organisasjonen som trenger skjermsystem.

Det heter Butikk.tv

Spørsmål: Vi skulle ha et komplett system med to skjermer, to maskiner(playere) og innhold. Etter å ha sjekket med nåværende løsninger endte vi opp med en gjennomsnittlig total-regning på 60.000,- røft rundet, for et lite system med to skjermer. Med to skjermer kan du ha ulike budskap på skjermene men da må man gjerne kjøpe to lisenser. Noe som igjen vil gi en dobbel lisens utgift pr. mnd. I tillegg må vi iverksette et design-byrå for å få reklamene ut i systemet, for alle vet at man ikke får laget dette selv, noen prøver med powerpoint men få lykkes med det. Hva gjør vi?

 

Svar: Vel, sånn er det ikke med Butikk.tv Her betaler du ingen lisenser for programvaren. Vår modell er basert på produksjon av annonser. Så her betaler du kun for det du ser. Her tror vi Butikk.tv er unike!

Produksjon av nytt innhold til avtalt pris, du kan også bestille flere annonser eller utvide systemet ditt ved behov.

Hvordan fungerer det?

Butikk.tv er administrasjonsfritt fra din side. Send inn ditt innhold her og jobben blir gjort for deg. Bruk datoboksene for tidstyring av annonse. Du kan også velge prisantydning for en uforpliktene vurdering før produksjon.

Spiller ditt innhold 24/7

Butikk.tv spilles døgnet rundt til dine kanaler. Vi har automatiserte prosesser som oppdaterer maskinene. Butikk.tv gjør også andre enkle grep for å  bruke mindre energi, samt gi lenger levetid på utstyret ditt.

Service og Support

Butikk.tv er en liten greie men vi har service utkjøring i et lite område i Akershus, med få unntak. For kunder utenfor rekkevidde bruker vi fjernsupport via nettet og ekspress-levering.

Økonomisk – Bygg selv

Unngå store kostnader. Når du setter opp pc og skjerm systemet selv, får du friheten til å velge den løsningen som passer deg. Vi hjelper gjerne i prosessen.

Med Butikk.tv kan du promotere dine kampanjer og produkter, via skjermen som henger ut mot publikum.
Hva er digital signage?

Digital signage er et annet ord for skjerm-reklame og kan brukes til intern markedsføring. Systemet må være koblet på nett og består generelt av en skjerm, en pc/player, og en programlisens. Det er en kraftig økende trend i butikker og andre virksomheter verden over, og det med god grunn da det garantert øker produktfokus med over 35%. Det er også en hel del fordeler som hører med digital signage. Du slipper å henge opp nye plakater. Det er et lynraskt, interaktivt og kraftig talerør, direkte til ønsket publikum. Engasjer besøkende med video, lyd og bevegelse, og selg dine visjoner, tjenester og produkter. Informer ansatte via pauserommet eller sett skjermen ut mot handlegaten.

Om Butikk.tv

Litt om Butikk.tv

Butikk.tv er en reklame-tv tjeneste for deg i retail bransjen som ønsker å promotere tilbud og bygge brand. Butikk.tv består av en kodebase og et internt system som kjører ut media-filer til dine maskiner(playere) og krever Internett. Meningen med Butikk.tv er å gjøre digital signage tilgjengelig for alle bedrifter og budsjetter. Det er et fantastisk system til å prøve ut nye løsninger på, eller kjøre spesifikke tilbud for å måle økt salg uten noen økonomisk risiko. Koble sammen en pc og en skjerm, sett det ut i lokalet ditt, og du er klar for Butikk.tv. Vi gjør resten.

Butikk.tv er en alt i ett løsning for deg som ønsker en økonomisk og enkel løsning på digital signage system. 

Ta kontakt på mail for mer informasjon, så lager vi et oppsett som er tilpasset deres behov. kontakt@butikk.tv 

 

Support: support@butikk.tv
Service og support etter avtale